11 Lecții despre Arta Respirației – Pranayama
(primul modul din trei module)
Seminarul își propune să studieze (teorie și practică) despre respirație și cum se poate lucra cu cele 10 sufluri ale ființei. Face parte din ciclul de studiu despre anatomia subtilă a omului.
Respirația este o practică pe care o facem clipă de clipă dar pe care nu o conștientizăm destul. Respirația ar fi bine să devină o artă, ea este legătura/cheia noastră către accesul la profunzimea Universului. Pentru a trece de la respirația mecanică la arta respirației vom aprofunda acest proces în 3 serii de seminarii.
Vom studia și practica etapele respirației, mai multe tipuri de respirații si tehnici yoghine de pranayama care să aducă o sănătate mai bună practicantului.Vom studia cele 10 tipuri de sufluri subtile și practici yoghine care amplifică aceste sufluri.Vom studia și practica ritmurile respirației și corelația cu anumite efecte asupra structurii fizice și subtile ale practicantului și de asemenea cu influențele pe care le are respirația asupra ambiantei exterioare.
Vom studia și practica respirația în acord cu ritmurile cosmice și legătura dintre corpul fizic și respirație.
Cursul va beneficia de un suport scris. Cursul se va desfășura și online. Ședințele vor fi structurate in 3 serii de workshopuri.
Curs susținut de Sha Hadhim – yogi alchimist
Program: Online, Incepere Joi, 19 noiembrie, de la ora 19.45
Pentru alte detalii și înscrieri la: Tel: +40 722 261 235, Email: hadhim@kigam.ro
Testimoniale:
Practica respiratiei o practica a sanatatii fizice si mintale care te duce cu usurinta in sfera subtilului.aceste practici ne ajuta de asemenea sa constientizam respiratia mecanica cu care eram obisnuiti.cu alte cuvinte reusim sa trecem CONSTIENT la o CORECTA respiratie.multumesc din suflet.gratie si recunostinta. C.P.
Ca si bataile inimii, digestia, clipitul si altele, consideram ca respiratia este un dat si isi face singura treaba in mecanismul complex al organismului. Este cumva adevarat ca si faptul ca jn majoritatea timpului nu suntem constienti ca respiram. Consider personal ca respiratul este o arta, iar cele ” 33 de pauze ale respiratiei” imi ofera o baza ce ma ajuta sa fiu mai constienta de respiratie. Pe langa intelegerea teoretica a suflurilor vietii, poti descoperi si tehnici de a linisti mintea, de a echlibra energiile in corp, de a intelege mai bine mecanismul subtil al corpului. A. V.
Gratie si Putere!